Bli rå på ski

Bli rå på ski

By Petter Reistad

 • Release Date : 2015-08-05
 • Genre : Sports & Outdoors
 • FIle Size : 646.87 MB
Score: 4.5
4.5
From 11 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Bli rå på ski Alle kan bli rå på ski. Bli rå på ski gir deg den hittil mest komplette samlingen over tips, triks og erfaringer fra en aktiv idrettshverdag som skiløper.

Bli rå på ski er boken for deg som er ung, fremadstormende og vil forbedre deg i skisporet. Med mål om å lage boken han selv ønsket seg som ungdom har forfatter Petter Reistad skapt en 300 siders digital bauta om skigåing, spekket med erfaringer, tips og historier – rikt illustrert med bilder, filmer og interaktive figurer.

Boken består av syv deler, delt opp i 31 kapitler. Den er lettlest og systematisk, og legger opp til at du enkelt kan lese om teamet som interesserer deg – når det passer deg. Du vil kunne se videoer av teknikk og styrke, lese om metoder for mental trening og få tipsene til hvordan bli best på restitusjon. Du vil få vite hva slags rutiner du bør ha på renn, hvordan du kan skaffe sponsorer og se bildeserier av utførelsen av stabiliserende styrkeøvelser. Du vil få tips om utstyr, få vite de beste taktikkene å benytte i skirenn og få forslag til hvordan intervaller bør gjennomføres. Du vil kunne lese et eget bonuskapittel om staking, laget av skiløperen som gikk på blanke ski i ni av ti skirenn i Norgescupen som 20-åring. Du vil kunne velge og vrake i tips til videre lesning i bøker og blader, få forslag til hvordan tilpasse skolen til en aktiv idrettshverdag og få oppskriften på hvordan sette opp de råeste treningsplanene. 

I tillegg vil du få tilgang til et ressursnettsted med treningsdagbøker, årsplaner, kompendier og andre dokumenter som kan hjelpe deg i ditt arbeid for å bli rå på ski.

Boken passer også for foreldre og trenere som ønsker å lære mer om trening, konkurranse og hverdagen for skiløpere.

Petter Reistad er juniorverdensmester, nordisk mester og norsk mester i langrenn. Han har fire medaljer fra internasjonale mesterskap og syv medaljer fra jr. NM. I dag er han skribent i Skisport, trener i Team Asker og deltager i Skiforbundets lederprogram for unge. Han studerer for tiden ved University of Colorado.

Reviews

 • Kult!

  5
  By Grusommemeg
  Virkelig en kul bok, interessant og passet bra! Er verdt å lese 👍🏻
 • Kjempebok!!

  5
  By Chillingbear007
  Denne har jeg fått bruk for flere ganger allerede. Etter bare en dag! Anbefales hvis du har unger som går langrenn. Vanvittig mye nyttig som står der.

keyboard_arrow_up